Interfisc | Bobby Tschopp
3564
tshowcase-template-default,single,single-tshowcase,postid-3564,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Bobby Tschopp

 
Verzekeringen & pensioen
Adviseur inkomen en verzuim (i.o.)
Voorburg

Over Bobby

Bobby Tschopp is in 2006 bij Interfisc Group begonnen als account manager telecom en wagenpark. Sinds medio 2019 is hij bij Ravil Intersurance BV, de assurantie-tussenpersoon van Interfisc, in opleiding als adviseur inkomen en verzuim. Terwijl hij ondersteunt in administratieve werkzaamheden krijgt Bobby een gedegen training on the job.

‘Bij Interfisc leer je altijd wat nieuws bij’

“Ik kijk mee met de administratieve processen van Ravil Intersurance en leer hoe adviezen tot stand komen en de gegevens verwerkt worden. Ook bij het aanvragen van diverse soorten verzekeringen help ik mee om de gegevens secuur te verwerken en vast te leggen. Ik kan op een heel ervaren en deskundig team leunen waar ik heel veel van leer.”

Opleiding en ervaring

Bobby is sinds zijn zestiende in Nederland. Hij studeerde af aan de Hoger Europese Beroepen Opleiding. Door zijn Zwitserse jeugd spreekt hij naast Engels ook vloeiend Duits. Hij werkte als teamleider van een Benelux Nokia promotieteam, was verkoper in een Primafoonwinkel van KPN en werkte als verkoper binnendienst voor een Chinese groothandel in relatiegeschenken voordat hij in 2006 bij Interfisc Group kwam. Bobby heeft meer dan 13 jaar bij Interfisc gewerkt als account manager telecom & wagenpark voordat hij begon bij Ravil Intersurance BV.