Interfisc | Bianca van der Burg - Interfisc
3490
tshowcase-template-default,single,single-tshowcase,postid-3490,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Bianca van der Burg

 
Support
Facilitair manager
Voorburg

Over Bianca

Bianca is in 2016 begonnen als receptioniste/ telefoniste bij Interfisc, sinds juli 2019 is ze facilitair manager. Zij is verantwoordelijk voor het aansturen en coördineren van de facilitaire diensten binnen Interfisc.

‘Ik zorg ervoor dat binnen Interfisc alles op rolletjes loopt’

“Als onderdeel van de ondersteuning ben ik een echte regelaar, klantgericht en help ik collega’s waar mogelijk. Ik heb vaak meerdere werkzaamheden tegelijkertijd op mijn bord liggen. Ik zorg graag voor een fijne kantooromgeving en werkklimaat, ik denk graag mee over procesverbetering en het automatiseren van diverse werkzaamheden.”

Opleiding en ervaring

Na haar middelbare school had Bianca verschillende banen. Later ging ze terug naar school en volgde een secretariële opleiding. Ze werkte daarna jaren in de Tweede Kamer. Om een betere balans met thuis te krijgen is ze verder gaan kijken en uiteindelijk bij Interfisc terecht gekomen. Ze spreekt Nederlands en Engels en werkt aan haar Duits.