Interfisc | André Hamulyák
3487
tshowcase-template-default,single,single-tshowcase,postid-3487,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

André Hamulyák

 
Fiscaal, Management
Bestuurder Interfisc Group
Voorburg

Over André

Met zijn jarenlange ervaring als rechterhand van de oprichter van Interfisc, Robert Mahieu, is André een ervaren bestuurder die het bedrijf door en door kent, zowel in binnen- als buitenland. Nadat hij in 1995 begon als belastingadviseur en adjunct-directeur van Interfisc BV, heeft hij een start gemaakt met de présence van Interfisc in Antwerpen. Daarna heeft hij de fiscaal-juridische dienstverlening van Interfisc verder uitgebouwd als directeur van Interfisc Consult BV. Vandaag de dag is hij bestuurder van Interfisc Group en geeft hij leiding aan de verschillende teams, die met elkaar de klanten bedienen. Vanuit de kernwaarden samen, oplossingsgericht en zorgzaam bevordert hij de onderlinge samenhang binnen de groep.

‘Mijn uitdaging bestaat eruit om nieuwe kansen aan te pakken’

“Het is mooi om te zien dat Interfisc in al die jaren uitgegroeid is van een loonadministratiekantoor tot een aanbieder van een uitgebreid dienstenpakket voor internationale werkgevers met personeel over de grens. Vanuit de gedachte dat wij onze klanten zoveel mogelijk willen ontzorgen als het gaat om buitenlandse personeelszaken, dienen zich continu nieuwe vormen van dienstverlening aan. Mijn uitdaging binnen Interfisc bestaat eruit om, samen met de verschillende teams, deze kansen aan te pakken en te integreren in de bestaande dienstverlening, met als doel om onze klanten en hun medewerkers nóg meer in staat te stellen om succesvol te zijn over de grens.”

Opleiding en ervaring

André studeerde fiscaal recht aan de Universiteit Leiden. Na zijn studie werkte hij bij Arthur Andersen in Den Haag en Price Waterhouse in Rotterdam, Boedapest en Amsterdam. Tussentijds was hij verbonden aan het Internationaal Belasting Documentatie Bureau in Amsterdam en sinds 1987 is hij lid van de International Fiscal Association (“IFA”).