Interfisc | Studiedag 'Personeel in Nederland', donderdag 22 maart 2018 | Interfisc Group
5607
post-template-default,single,single-post,postid-5607,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Studiedag ‘Personeel in Nederland’ , donderdag 22 maart 2018

 

Studiedag ‘Personeel in Nederland’ , donderdag 22 maart 2018

Wilt u uw kennis verbreden over de wetgeving in Nederland op het gebied van o.a. arbeids- en ontslagrecht, sociale zekerheid en belastingen alsmede arbeidsongeschiktheid?

Kom dan naar onze Studiedag ‘Personeel in Nederland’op donderdag 22 maart 2018.
Wij organiseren deze dag in ons kantoor in Kontich (België), mits het aantal deelnemers toereikend is.

Deze studiedag is uitermate geschikt voor niet-Nederlandse werkgevers met werknemers die geheel of gedeeltelijk in Nederland werken. Onze specialisten zullen vanuit hun expertise de verschillende onderwerpen inzichtelijk en ook “levendig” maken aan de hand van veel voorkomende situaties en valkuilen. Hierdoor zult u enerzijds meer kennis opdoen over de regelgeving in Nederland maar ook meer begrip krijgen voor de Nederlanders in het algemeen, hetgeen uiteindelijk alleen maar de communicatie en dus ook de samenwerking ten goede zal komen.

Onze klanten waarderen deze studiedag met een 8,5!

Lukt het niet om 22 maart 2018 deel te nemen dan kunt u zich nu ook al inschrijven voor deze studiedag van 27 september 2018
klik hier voor het inschrijfformulier. Wij onmoeten u graag op één van onze studiedagen!
Voor ons gehele aanbod verwijzen wij u graag naar het overzicht van onze evenementen.

Wilt u meer willen weten over de personeelswetgeving in België, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk of Duitsland, kijk dan op www.interfisc.com om te zien welke diensten wij voor u in gang kunnen zetten. Of download vrijblijvend onze factsheets, beschikbaar in het Nederlands, Frans, Engels en Duits, waarin u naast enkele kenmerken van personeelszaken in het land van uw keuze een gebruikelijke jaarkostenopstelling aantreft.

Heeft u op dit moment vragen?

Neemt u dan gerust contact met ons op via events@interfisc.eu, telefonisch +31 (0)70 313 3000 of via het contactformulier op onze website.

>> lees meer nieuwsberichten

Publicatiedatum: 26 /02 /2018