Interfisc | Starten in Frankrijk, la Route du Succes - 10 oktober 2018 - Interfisc
5984
post-template-default,single,single-post,postid-5984,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Starten in Frankrijk, la Route du Succes – 10 oktober 2018

 

Starten in Frankrijk, la Route du Succes – 10 oktober 2018

Frankrijk is één van de grootste afzetmarkten in Europa en biedt volop commerciële mogelijkheden voor het Nederlandse bedrijfsleven. Overweegt u met uw bedrijf te starten in Frankrijk en wilt u weten hoe u dit het beste aan kunt pakken? Dan is dit seminar precies wat u zoekt. In één middag maken 6 experts uw wegwijs op de Franse markt met een focus op werknemers, personeelskosten en juridische aspecten. En krijgt u inzicht in verschillen in cultuur, manier van zakendoen en hoe hier efficiënt mee om te gaan. De aansluitende netwerkborrel geeft u de ideale gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met de sprekers en andere deelnemers. Onmisbaar dus, voor iedere ondernemer die succesvol zaken wil doen in Frankrijk! Alhoewel het evenement gratis is bij te wonen, dient u zich nog wel vóór 3 oktober ’18 aan te melden.

Birgit Killens spreekt namens Interfisc over de Franse loonstrook en personeelskosten. Voor uitgebreide informatie verwijzen wij u graag naar het programma van onze samenwerkingspartner CCI France Pays-Bas.
Klik hier voor het programma
Klik hier voor het inschrijfformulier

Wilt u meer over personeelswetgeving in het buitenland weten?

Wilt u meer weten over de personeelswetgeving in Nederland, België, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk of Duitsland, kijk dan op www.interfisc.com om te zien welke diensten wij voor u in gang kunnen zetten. Of download vrijblijvend onze factsheets, beschikbaar in het Nederlands, Frans, Engels en Duits, waarin u naast enkele kenmerken van personeelszaken in het land van uw keuze een gebruikelijke jaarkostenopstelling aantreft.

Heeft u op dit moment vragen?

Neemt u dan gerust contact met ons op via welcome@interfisc.eu, telefonisch +31 (0)70 313 3000 of via het contactformulier op onze website.

>> lees meer nieuwsberichten

Publicatiedatum: 03 /09 /2018