Interfisc | Werkkostenregeling in Nederland (webinar) - Interfisc
279
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-279,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Werkkostenregeling in Nederland (webinar)

pageslider
 
Specificatie
Locatie:
Online
Data:
op aanvraag
Voertaal:
Nederlands
Kosten:
op aanvraag
Werkkostenregeling in Nederland (webinar)

Vanaf 2015 is de werkkostenregeling verplicht voor iedere werkgever die werknemers in dienst heeft voor welke werknemers in Nederland loonbelasting wordt ingehouden. Deze WKR vervangt alle vroegere Nederlandse regels met betrekking tot vergoedingen en verstrekkingen.

Onder de WKR worden alle elementen die u aan uw werknemers vergoedt (in geld) of verstrekt (in natura) in eerste instantie gezien als ‘loon’. Dus zowel de normale belaste zaken als salaris, vakantiegeld, 13e maand, probisie en het voordeel in natura van de bedrijfsauto. Maar ook alle netto vergoedingen zoals onkostendeclaraties, het kerstpakket en de verstrekking van kantoorbenodigdheden als u een vaste werkplek voor uw personeel in Nederland heeft.

De Nederlandse fiscus wil controleren dat u al uw veroedingen en verstrekkingen op een juiste manier heeft ingedeeld in de verschillende kostencategoriën, zoals voorgeschreven in de WKR.

Doelgroep

Deze studiedag is uitermate geschikt voor werkgevers met werknemers die in Nederland werken en dus via de Nederlandse salarisspecificatie een vaste onkostenvergoeding betalen. Werkgevers hebben de taak om deze vaste onkostenvergoeding fiscaal te verantwoorden aan de Nederlandse belastingdienst.

Onze specialisten zullen vanuit hun expertise de werkkostenregeling inzichtelijk maken aan de hand van veel voorkomende situaties en valkuilen.

Schrijft u zich nu in en onderzoek voorafgaand aan de studiedag welke personeelskosten u heeft en of het voor u duidelijk is onder welke categorie zij vallen in de werkkostenregeling. Noteer al uw vragen en laat ze door de onze specialisten tijdens de studiedag beantwoorden.

Webinar

In 2015 hebben wij meerdere webinars georganiseerd om dit complexe onderwerp intensief met onze klanten door te nemen. Hiervoor hebben wij onze WKR brochure vernieuwd, uitgebreid en voorzien van alle links naar documenten die voor de uitvoer van de WKR nodig zijn. Klik hier om deze WKR brochure op te vragen of neem telefonisch contact op met onze Payroll afdeling, telefoon: 0031 (0)70 313 3020.

Om u op weg te helpen in deze materie organiseert Interfisc ook dit jaar weer webinars op aanvraag. Klik hier om contact met ons op te nemen.