Interfisc | Preventiemedewerker - Interfisc
271
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-271,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Preventiemedewerker

 
Specificatie
Locatie:
Voorburg, Nederland
Data:
nader te bepalen
Voertaal:
Nederlands
Aantal deelnemers:
5 -12 personen
Kosten:
€ 550 per persoon
Preventiemedewerker

De Nederlandse arbo-wet (arbeidsomstandighedenwet) verplicht ondernemingen een preventiemedewerker aan te wijzen. Deze preventiemedewerker dient echter kennis te hebben van de arbo-wet en – regelgeving in Nederland.

Deze kennis biedt Interfisc-Arbo B.V. u of uw preventiemedewerker aan in het 1-daagse “Basisprogramma Preventiemedewerker”. Deze studiedag is door ons specifiek op de arbeidsomstandigheden binnen de handelsvertegenwoordiging, de technische en kantoorgebonden dienstverlening en dergelijke toegespitst. Om deze reden kunnen wij u de kennis compact in 1 dag aanbieden (i.p.v. de gebruikelijke 2-daagse studiedagen).

Doelgroep

De studiedag geeft de deelnemer inzicht in de Nederlandse wetgeving rondom o.a. arbeidsomstandigheden en preventiemaatregelen. Tevens worden er praktische hulpmiddelen en praktijkvoorbeelden aangeboden. De studiedag wordt door onze hoger veiligheidskundige, de heer drs. A.M.M. Baggen gegeven. De heer Baggen is bekend met de verschillende in aanpak betreffende arbeidsomstandigheden in België en Nederland en kan u zodoende gericht adviseren. Er is voldoende tijd voor uw vragen en het bespreken van uw specifieke werksituatie. De studiedag wordt in de Nederlandse taal gegeven.

Programma

09.15 uur Ontvangst
09.30 uur Aanvang
12.30 uur Lunch
13.15 uur Vervolg
16.30 uur Einde
>> Receptie

Contact

Voor verdere informatie omtrent de inhoud van de studiedag kunt u contact opnemen met Tamara Mahieu, telefoon 0031 (0)70 313 3040 of stuur een bericht aan events@interfisc.eu

Voorwaarden

Per studiedag geldt een minimum aantal inschrijvingen van 5 deelnemers. Daarom behouden wij ons het recht voor om een geplande studiedag te annuleren indien dit aantal niet wordt gehaald. Bij de deelnameprijs zijn tevens koffie/thee, frisdranken, lunch en een uitvoerige syllabus inbegrepen. Na inschrijving ontvangt u een factuur voor betaling alsmede een routebeschrijving. Annuleren kan kosteloos tot uiterlijk 3 werkdagen voor de studiedag. Daarna wordt 50% van de kosten in rekening gebracht. Bij afwezigheid zonder schriftelijke of mondelinge afmelding wordt 100% in rekening gebracht.