Interfisc | Meet & Greet - Interfisc
3321
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-3321,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Meet & Greet

 
Specificatie
Meet & Greet:
Wilt u graag kennismaken met de Interfisc Group dan kunt u ons ontmoeten bij één van onze Meet & Greet momenten zoals op deze pagina aangegeven.
Heeft u vragen neem dan contact met ons op
Meet & Greet

30-06-2020 Grensoverschrijdend Werken 2020, organisator Grensoverschrijdend Werken

  • Klik hier voor het programma (volgt binnenkort)
  • Klik hier voor het inschrijfformulier (volgt binnenkort)

Locatie: Congrescentrum 1931 te ‘s-Hertogenbosch

Namens Interfisc zijn aanwezig:
Birgit Killens en René de Veth

Namens Interfisc zijn aanwezig:
Birgit Killens en Katja van Leeuwen

Locatie: Chassé Theater, Claudius Prinsenlaan 8, Breda (NL)

Namens Interfisc zijn aanwezig:
Dirk Laruelle, Birgit Killens en Katja van Leeuwen

22-03-2019
Met veel enthousiasme helpt Interfisc ondernemers met personeel in het buitenland bij het organiseren van hun personeelsadministraties in binnen & buitenland. Vanuit haar expertise zal collega Birgit Killens één van de Belgische Plato Groepen met als thema “Go International” begeleiden, georganiseerd door de VOKA.

Start is voorzien op 22 maart 2019 in en rond Antwerpen. Geïnteresseerde Belgische ondernemers die over dit onderwerp kennis willen op doen, ervaringen willen delen en ook graag netwerken vinden meer informatie over het Plato-netwerk, klik hier voor de link.

Zijn uw plannen omtrent grensoverschrijdend werken al concreet, neem dan contact met Interfisc op voor een vrijblijvend intake-gesprek over hoe wij u daarbij kunnen helpen.

Consultatiedagen

Het is ook mogelijk om Interfisc Group te bezoeken op één van onze kantoorlocaties.
Wij staan u graag te woord als het gaat om complexe vragen met betrekking tot uw dossier of indien u, geheel vrijblijvend, met ons en onze producten wenst kennis te maken. Klik hier om uw afspraak in te plannen.

Videoconference

Is het voor u lastig om Interfisc Group te bezoeken? Dan bieden wij u de oplossing door met u een videoconference aan te gaan! Klik hier om uw afspraak in te plannen.