Interfisc | Mobile HR app van Unit4 stopt op 31 maart 2021 | Interfisc
15145
post-template-default,single,single-post,postid-15145,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Opgelet: de Mobile HR app van Unit4 stopt op 31 maart 2021

 

Opgelet: de Mobile HR app van Unit4 stopt op 31 maart 2021

De mobile HR app wordt daarna niet meer ondersteund en kan niet meer worden gebruikt

Maken uw medewerkers nog gebruik van de Mobile HR app? Dan krijgen zij al enige tijd een melding dat deze app binnenkort niet meer wordt ondersteund. De definitieve datum waarop de app stopt is 31 maart 2021. De app kan vanaf dat moment niet meer gebruikt worden.

Alternatief

Natuurlijk biedt Unit4 een alternatief met nog meer mogelijkheden dan de app, de slimme website. Deze website past zich automatisch aan, aan het apparaat waarop deze wordt geopend. Hierdoor is HR & Salaris Gemak Portaal ook goed te gebruiken op andere apparaten dan je laptop of pc. Met deze slimme website behoudt Unit4 dezelfde laagdrempeligheid en voegen ze meteen alle mogelijkheden die HR & Salaris Gemak Portaal op een pc biedt toe aan een mobiel apparaat.

Informeer uw medewerkers!

Gebruiken uw medewerkers de Mobile HR app nog op een mobiel apparaat? Laat hen dan nu weten hoe ze gebruik kunnen maken van de slimme website, zodat ook zij na 31 maart van de voordelen kunnen profiteren en hun gegevens kunnen blijven inzien.

Op onze website staat dit opgenomen in de handleiding.

Heeft u vragen?

Neemt u dan gerust contact met ons op!

Publicatiedatum: 04 /03 /2021