Interfisc | De loonstrook in Nederland, België en Duitsland - 6 december 2018 - Interfisc
5998
post-template-default,single,single-post,postid-5998,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

De loonstrook in Nederland, België en Duitsland – 6 december 2018

 

De loonstrook in Nederland, België en Duitsland – 6 december 2018

Een praktische vergelijking van de toepasselijke regelgeving!

Onder leiding van Grensoverschrijdend Werken, in samenwerking met KPP Steuerberatungsgesellschaft geeft Interfisc op 6 december 2018 weer een workshop over de loonstrook in Nederland, België en Duitsland.

Uitgangspunt is een pakket aan arbeidsvoorwaarden, waarbij wij in de ochtend willen laten zien hoe de loonstrook eruit gaat zien bij wonen en volledige tewerkstelling in het betreffende land (i.c. Duitsland, België of Nederland). Hierbij zal de wet- en regelgeving in de betreffende landen behandeld worden, waardoor u een beeld krijgt over de verschillen tussen de drie landen.
In de middag wordt dan nader ingegaan op de loonstrook bij een verandering in de tewerkstelling en zullen wij aan de hand van hetzelfde arbeidsvoorwaardenpakket laten zien wat het werken in 2 landen tot gevolg heeft voor de loonstrook en waar u aan moet denken en op moet letten.

Programma en inschrijving

Interfisc klanten bieden wij deze workshop tegen een gereduceerd tarief aan. Wenst u deel te nemen op 6 december a.s., vermeld u bij uw inschrijving bij ‘Opmerkingen’ de kortingscode. Deze kunt u opvragen via events@interfisc.eu. U ontvangt dan een korting van 20% op de oorspronkelijke prijs.
Via bijgaande links kunt u zich inschrijven voor de workshop:

Graag tot ziens op 6 december in ’s-Hertogenbosch.

Wilt u meer over personeelswetgeving in het buitenland weten?

Wilt u meer weten over de personeelswetgeving in Nederland, België, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk of Duitsland, kijk dan op www.interfisc.com om te zien welke diensten wij voor u in gang kunnen zetten. Of download vrijblijvend onze factsheets, beschikbaar in het Nederlands, Frans, Engels en Duits, waarin u naast enkele kenmerken van personeelszaken in het land van uw keuze een gebruikelijke jaarkostenopstelling aantreft.

Heeft u op dit moment vragen?

Neemt u dan gerust contact met ons op via welcome@interfisc.eu, telefonisch +31 (0)70 313 3000 of via het contactformulier op onze website.

>> lees meer nieuwsberichten

Publicatiedatum: 01 /10 /2018