Interfisc | Koningsdag en overige feestdagen in Nederland | Bereikbaarheid Interfisc
15404
post-template-default,single,single-post,postid-15404,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Koningsdag in Nederland en onze bereikbaarheid

 

Koningsdag in Nederland en onze bereikbaarheid

A.s. dinsdag 27 april 2021 viert Nederland Koningsdag. Doorgaans een groot feest met vrijmarkten, festivals en een feestelijk bezoek van de Koning aan een stad ergens in Nederland, maar dit jaar opnieuw vanwege corona uitsluitend online.

Houdt u er rekening mee dat ons kantoor in Voorburg op 27 april 2021 gesloten is.
Ook zijn ook onze collega’s in Kontich op deze dag telefonisch niet bereikbaar. Aangezien zij echter géén feest vieren op 27 april, kunt u ze wel per e-mail bereiken via de reguliere e-mailadressen.

Op donderdag 13 mei (Hemelvaart), vrijdag 14 mei en maandag 24 mei 2021 (Pinksteren) zijn onze beide kantoren gesloten.

Alle feestdagen op een rij

Overigens vindt u alle officiële feestdagen van Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk én inmiddels ook Italië terug op onze website. Kies op het landenoverzicht het land van uw keuze en ga naar het tabblad “Nationale feestdagen”.

Wist u dat Nederland het kleinste aantal officiële feestdagen van Europa heeft?

Koningsdag is één van de twee typisch Nederlandse feestdagen, naast Bevrijdingsdag. Bevrijdingsdag levert echter voor veel werknemers slechts één maal per 5 jaar (in lustrumjaren, dus pas weer in 2025) een verlofdag op. Ook hebben werknemers in Nederland, in tegenstelling tot de Belgische collega’s, géén recuperatie wanneer een feestdag in het weekend valt. Dit zal vooral in 2021 voelbaar zijn, want beide kerstdagen vallen dit jaar op zaterdag en zondag.

Meer lezen over Koningsdag in Nederland?

Op www.holland.com vindt u achtergrondinformatie in maar liefst 6 verschillende talen, waaronder het Nederlands, Frans, Engels en Duits.

Wilt u op de hoogte blijven van verdere ontwikkelingen?

Volg dan onze bedrijfspagina op LinkedIn.

Heeft u vragen?

Neemt u dan gerust contact op!

Publicatiedatum: 22 /04 /2021