Interfisc | Kantoorsluiting rond de feestdagen
14785
post-template-default,single,single-post,postid-14785,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Kantoorsluiting Voorburg & Kontich rond de feestdagen

 

Kantoorsluiting Voorburg & Kontich rond de feestdagen

Graag maken wij u erop attent dat onze kantoren in Voorburg & Kontich gesloten zijn op de volgende officiële feestdagen:

  • vrijdag 25 december 2020 (Eerst Kerstdag)
  • vrijdag 1 januari 2021 (Nieuwjaarsdag)

Daarnaast zijn wij gesloten op de volgende werkdagen:

  • donderdag 24 december 2020
  • donderdag 31 december 2020

Op onze website vindt u een overzicht van de nationale feestdagen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Ziekmeldingen tijdens de vakantiedagen

Heeft u ziekmeldingen voor uw medewerkers in Nederland die u op deze dagen aan onze arbodienst wenst door te geven, dan kan dat uiteraard per e-mail via arbo@interfisc.nl.

Wilt u niets missen?

Zo rond jaareinde is er vaak nieuws over aankomende wijzigingen op het vlak van werkgeversverplichtingen. Regelmatig delen wij relevante informatie van onze partners & instanties in Nederland en de buurlanden op onze LinkedIn company page.

Volg ons op LinkedIn!

Tot slot wensen wij u namens het voltallige Interfisc-team prettige feestdagen toe en een gelukkig, maar vooral gezond 2021. Wij hopen dat de huidige Covid-19 situatie u niet teveel raakt en dat er in de loop van 2021 verbetering komt voor eenieder. Stay safe!

Heeft u ons nodig? Aarzel dan niet om contact op te nemen. U bereikt ons via onderstaande contactgegevens.

Heeft u vragen?

Neemt u dan gerust contact met ons op!

Publicatiedatum: 21 /12 /2020