Interfisc | Internationaal Ondernemen - Crossborder Event te Gent - 14 November 2018 - Interfisc
6074
post-template-default,single,single-post,postid-6074,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Internationaal Ondernemen – Crossborder Event te Gent – 14 November 2018

 

Internationaal Ondernemen – Crossborder Event te Gent – 14 November 2018

Tijdens het Crossborder Event in Gent (BE) van Zeeland & West-Brabant Business, woensdag 14 november, spreken collega’s Birgit Killens en Katja van Leeuwen over de verschillen in de personeelsadministratie tussen België en Nederland. “Als Belgisch sociaal secretariaat in Nederland deelt Interfisc onze ervaringen over de talrijke verschillen die er zijn op het vlak van personeelszaken!”

Deelname aan het event is GRATIS maar u dient zich wel in te schrijven – wees er dus snel bij!

Voor uitgebreide informatie & inschrijving verwijzen wij u graag naar het programma – klik hier

Wilt u meer over personeelswetgeving in het buitenland weten?

Wilt u meer weten over de personeelswetgeving in Nederland, België, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk of Duitsland, kijk dan op www.interfisc.com om te zien welke diensten wij voor u in gang kunnen zetten. Of download vrijblijvend onze factsheets, beschikbaar in het Nederlands, Frans, Engels en Duits, waarin u naast enkele kenmerken van personeelszaken in het land van uw keuze een gebruikelijke jaarkostenopstelling aantreft.

Heeft u op dit moment vragen?

Neemt u dan gerust contact met ons op via welcome@interfisc.eu, telefonisch +31 (0)70 313 3000 of via het contactformulier op onze website.

>> lees meer nieuwsberichten

Publicatiedatum: 08 /11 /2018