Interfisc | Interfisc begeleidt Belgische Plato Groep "Go International" -
6474
post-template-default,single,single-post,postid-6474,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Interfisc begeleidt Belgische Plato Groep “Go International”

 

Interfisc begeleidt Belgische Plato Groep “Go International”

Omdat groeien een hele onderneming is, kan u best wat ondersteuning gebruiken

Met veel enthousiasme helpt Interfisc ondernemers met personeel in het buitenland bij het organiseren van hun personeelsadministraties in binnen & buitenland.
Vanuit haar expertise zal collega Birgit Killens één van de Belgische Plato Groepen met als thema “Go International” begeleiden, georganiseerd door de VOKA.

Start is voorzien op 22 maart 2019 in en rond Antwerpen. Geïnteresseerde Belgische ondernemers die over dit onderwerp kennis willen op doen, ervaringen willen delen en ook graag netwerken vinden meer informatie over het Plato-netwerk.

Zijn uw plannen omtrent grensoverschrijdend werken al concreet, neem dan contact met Interfisc op voor een vrijblijvend intake-gesprek over hoe wij u daarbij kunnen helpen.

Wilt u meer over personeelswetgeving in het buitenland weten?

Wilt u meer weten over de personeelswetgeving in Nederland, België, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk of Duitsland, kijk dan op www.interfisc.com om te zien welke diensten wij voor u in gang kunnen zetten. Of download vrijblijvend onze factsheets, beschikbaar in het Nederlands, Frans, Engels en Duits, waarin u naast enkele kenmerken van personeelszaken in het land van uw keuze een gebruikelijke jaarkostenopstelling aantreft.

Heeft u op dit moment vragen?

Neemt u dan gerust contact met ons op via welcome@interfisc.eu, telefonisch +31 (0)70 313 3000 of via het contactformulier op onze website.

Publicatiedatum: 29 /01 /2019