Interfisc | Wat betekent het Groene licht Europarlement voor gelijk loon in Europa
5352
post-template-default,single,single-post,postid-5352,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Groen licht Europarlement voor gelijk loon

 

Groen licht Europarlement voor gelijk loon

In ons eerdere nieuwsbericht “Tijdelijk werken over de grens” maakten wij melding van nieuwe regels voor detachering. Thans kunnen we melden dat binnen het Europees Parlement overeenstemming is bereikt betreffende een gelijk loon voor gelijk werk op dezelfde plaats voor werknemers die naar een andere lidstaat gedetacheerd worden. Zie hieronder het nieuwsbericht (bron: nieuwsbrief SDU).

Groen licht Europarlement voor gelijk loon

Binnen het Europees Parlement is overeenstemming bereikt over de regels voor werknemers die in een andere EU-lidstaat gedetacheerd worden. De voorstellen moeten leiden tot een betere bescherming van werknemers en eerlijke concurrentie tussen Europese werknemers. Nu moet er nog een akkoord komen met de lidstaten, en die zijn verdeeld.

Waarmee kan Interfisc u van dienst zijn ?

Wenst u meer over het (tijdelijk) detacheren van uw werknemers naar een andere EU-lidstaat te weten? Neemt u dan gerust contact met ons op zodat wij u wegwijs kunnen maken.

Uw aanspreekpunten binnen Interfisc :

• Voor België: Dirk Laruelle, consult@interfisc.eu, tel. 0032 (0)3 825 5003
• Voor Nederland: Roelof Bos, consult@interfisc.eu, tel. 0031 (0)70 313 3080

>> lees meer nieuwsberichten

Publicatiedatum: 23 /10 /2017