Interfisc | De loonstrook in Nederland, België en Duitsland - 6 juni 2019 - Interfisc
8010
post-template-default,single,single-post,postid-8010,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

De loonstrook in Nederland, België en Duitsland – 6 juni 2019

 

De loonstrook in Nederland, België en Duitsland – 6 juni 2019

Krijgt u vaak vragen over waarom het nettoloon van Matthias in België lager is dan dat van Bert in Nederland? Of waarom de loonkosten in België of Duitsland zo vreselijk hoog zijn? Volg dan op 6 juni a.s. de cursus De loonstrook in Nederland, België en Duitsland. U zult zien dat de puzzelstukjes dan in elkaar vallen en dat u beter in staat bent het gehele plaatje te overzien.

Interfisc klanten bieden wij deze cursus tegen een gereduceerd tarief aan. Wenst u deel te nemen op 6 juni a.s., vermeld u bij uw inschrijving bij ‘Opmerkingen’ de kortingscode. Deze kunt u opvragen via events@interfisc.eu. U ontvangt dan een korting van 20% op de oorspronkelijke prijs. Inschrijven is mogelijk via deze link

 

Een praktische vergelijking van de toepasselijke regelgeving!

Onder leiding van Grensoverschrijdend Werken, in samenwerking met KPP Steuerberatungsgesellschaft geeft Interfisc op 6 juni 2019 weer een cursus over de loonstrook in Nederland, België en Duitsland.

Uitgangspunt is een pakket aan arbeidsvoorwaarden, waarbij wij in de ochtend willen laten zien hoe de loonstrook eruit gaat zien bij wonen en volledige tewerkstelling in het betreffende land (i.c. Duitsland, België of Nederland). Hierbij zal de wet- en regelgeving in de betreffende landen behandeld worden, waardoor u een beeld krijgt over de verschillen tussen de drie landen.
In de middag wordt dan nader ingegaan op de loonstrook bij een verandering in de tewerkstelling en zullen wij aan de hand van hetzelfde arbeidsvoorwaardenpakket laten zien wat het werken in 2 landen tot gevolg heeft voor de loonstrook en waar u aan moet denken en op moet letten.

 

>> lees meer nieuwsberichten

Publicatiedatum: 07 /05 /2019