Meteen naar de inhoud

Bedankt voor uw whitepaper aanvraag

Hartelijk dank voor het opvragen van onze whitepaper!

Hieronder kunt u uw Whitepaper Werken voor een buitenlands bedrijf downloaden. Tevens hebben wij de whitepaper inmiddels per e-mail naar u verzonden. Heeft u nog vragen, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen.

Praktische landeninformatie

Bekijk ons landenoverzicht met praktische informatie over tewerkstelling in diverse landen. Klik op een land voor specifieke informatie over praktische zaken zoals nationale feestdagen, schoolvakanties en inflatiecijfers.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.

Samen, oplossingsgericht en zorgzaam

Al sinds 1972 biedt Interfisc internationale HR & Payroll oplossingen aan in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië. Wij doen dit vanuit ons hoofdkantoor in Nederland en filialen in België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en met een internationaal team van ca. 45 bevlogen en zorgzame medewerkers.

Wilt u meer informatie?

Vragen over wat u allemaal moet regelen?
Ons customer support team staat voor u klaar, u bereikt ons telefonisch of via het contactformulier.

Niet gevonden wat u zocht?

In de wereld van internationale tewerkstelling is elke situatie uniek.
Heeft u vragen waarop onze website geen antwoord biedt, aarzel dan niet om ons deze te stellen, wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.