Interfisc | Arbodienst voor ziekteverzuimbegeleiding & preventie - Interfisc
5290
page-template-default,page,page-id-5290,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Arbodienst voor ziekteverzuimbegeleiding & preventie

pageslider
 

Arbodienst voor ziekteverzuimbegeleiding & preventie

Interfisc-Arbo is een gecertificeerde arbodienstverlener. Dit betekent dat we een eigen expertiseteam hebben met een bedrijfsarts, hogere veiligheidskundige, arbeidshygiënist en een arbeids- en organisatiedeskundige. In Nederland bekijken de bedrijfsarts, werkgever en werknemer gezamenlijk of, wanneer en hoe iemand weer aan het werk kan. De verantwoordelijkheid voor re-integratie ligt niet alleen bij de werknemer, maar dus ook bij de werkgever.

Naast ziekteverzuimbegeleiding voeren wij desgewenst een risico-inventarisatie en -evaluatie uit en stellen wij met u een preventieplan op om verzuim tegen te gaan.

Verder kunt u bij ons terecht voor preventief medisch onderzoek en werken we aan een aanvullend dienstenmodel zoals een bedrijfsscan en HR-ondersteuning.

Wij begeleiden u graag van A tot Z bij al deze taken en bespreken graag met u de mogelijkheden. Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten, neem dan contact met ons op.

 

Uiteraard zullen alle medische gegevens en informatie van persoonlijke aard die aan Interfisc-Arbo ter beschikking komen, te allen tijden strikt vertrouwelijk worden behandeld.

Op alle diensten van Interfisc-Arbo is het privacyreglement van Interfisc-Arbo BV van toepassing, dat u hier kunt downloaden.

Interfisc-Arbo hecht veel waarde aan de tevredenheid van haar klanten. Heeft u klachten of bent u het ergens niet mee eens, maak dit kenbaar aan ons conform de door ons opgestelde klachtenregeling, die u hier kunt downloaden.