Interfisc | Werken bij Interfisc - Interfisc
3317
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-3317,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Werken bij Interfisc

website_voorburg-breed-1
 
Specificatie
Interfisc Group:
Telefoon:
+31 (0)70 313 3000
E-mail:
pz@interfisc.nl
Werken bij Interfisc

Interfisc als werkgever

Werken bij Interfisc betekent in de eerste plaats dat je de uitdaging aan gaat om veel te leren over een niet zo vanzelfsprekende combinatie van diensten! De weliswaar uiteenlopende diensten hebben met elkaar gemeen dat ze allemaal verleend worden aan werkgevers met internationaal personeel, doch zijn van zeer verschillende aard.

Vakkennis is uiteraard van groot belang maar daarnaast is het, zowel voor onze specialisten als voor ons ondersteunend personeel, noodzakelijk om een brede interesse te hebben in de verschillende vakgebieden die de Interfisc Group beheerst. Ook aan de receptie moet je immers begrijpen waar je collega’s mee bezig zijn! De verschillende talen en culturen van onze medewerkers én van onze cliënten en relaties geven het geheel een nog internationaler karakter en maken het werken bij Interfisc uitdagend en leerzaam.

Alhoewel Interfisc op het eerste gezicht een professionele en zakelijke uitstraling heeft, gaan de medewerkers informeel met elkaar om. Klantvriendelijkheid en collegialiteit staan hoog in het vaandel en er is ruimte voor eigen initiatief. Interfisc heeft een jong en enthousiast team van ruim 45 medewerkers, verdeeld over Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Als werkgever biedt Interfisc een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Vacatures bij Interfisc